Bowtie Diary beauty product of the month: Black eyeliner

September 30, 2013

Some time at the end of August I bought myself my first black eyeliner and made the promise to master the art of a cat-eye. I can't say that I've perfected it, but I'm pretty damn obsessed. If I wasn't in such a hurry every morning, I'd probably channel my inner feline daily. Instead, I'm trying to practice it as often as I can and at the same time fill my Pinterest beauty folder with pretty new styles for inspiration. 
Black eyeliner is perfect for darker months for that dramatic eye make-up look, so I totally encourage you to buy your own (or borrow you best friend's) and give your eye that cool cat-eye swipe. I hope these pics below serve as inspiration. I promise to make a better attempt of wearing more eyeliner myself, after all, I have two already...

Millalgi augusti lõpus ostsin endale oma esimese musta laineri ja lubasin, et õpin korralikku kassisilma tegema. Ei saa öelda, et ma oleksin selle täielikult käppa saanud, aga ma olen totaalselt laineriusku pööranud. Kui mul ei oleks igal hommikul nii kiire, siis ilmselt oleksin igapäevaselt väike kaslane. Siiski üritan igal võimalikul juhul harjutada ja samal ajal täita oma Pinteresti ilukausta uute ja põnevate piltidega ilusatest lainerijoontest. 
Must silmapliiats/lainer on minu arvates täiesti ideaalne pimedamaks ajaks, et silmameigile erilist dramaatilisust anda. Kui teil veel lainerit ei ole, siis kindlasti kaaluge selle ostmist (või laenake sõbralt) ja proovige endale veetlevad kassisilmad joonistada. Loodetavasti allolevad pildid on väga inspireerivad ja ärgitavad teid kõiki kohe poe poole jooksma. Ma luban ka ise rohkem katsetada ja proovida ja harjutada, sest kui aus olla, siis on mul juba kaks lainerit meigikotis...


pictures from Pinterest and Glamour UK. 

5 comments :

  1. amaing post! I love those pictures so much :)
    <3 chloe-anna
    http://prettylildolls.blogspot.ca

    ReplyDelete
  2. Ma ostsin enda esimese laineri siis kui hakkasin blogima ning peale seda pole vist möödunud isegi 2 päeva ilma, et ma lainerit kasutaks! Minu jaoks ei ole lihtsalt meik enam sama ilma lainerita :D Soovitan vaadata youtube'i tutoriale, mina õppisin sellega ja kui alguses vusserdasin ikka kogu aeg ära siis nüüd tuleb juba täitsa hästi välja!

    www.zerxzastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. See silmameik on väga ilus, peaks ka selle ükskord selgeks õppima. :D
    Ilusad pildid oled ka valinud, ma arvan, et nii mõnigi hakkab tänu nendele piltidele seda meiki omal nahal proovima. :)

    ReplyDelete
  4. I have sensitive eyes so I can rarely wear eyemakeup but I love the look on other people

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)