Blue is the warmest colour

May 16, 2014

A few weeks ago I received an email from Kutshimutshi, which is a vintage and design store here in Tartu, asking if I'd like to pick something from their store to style and wear. Well, yes? When I went to pick out the clothes and jewellery, I had in mind that I'll do one outfit. But then they let me loose in the store (which is fairly small, but fits a whole lot of coolness on only a few square meters) and I ended up with three outfits. This is the first of them, featuring a remade vintage dress, which just begs to be twirled in and 5 ridiculously big organza flowers on my head. They're actually just pins, but if I have the opportunity to resemble Lana Del Rey, I'll take it. 
So yes, this is a fine example of how to work vintage pieces into your wardrobe and get questioning looks on the streets (mine included a shop-lady, passing bikers and drivers and playing children).
Be sure to check out Kutshimutshi's blog too (here) for a lot more vintage goodness!

Mõned nädalad tagasi sain meili Tartus tegutsevalt vintage- ja disainipoelt Kutshimutshi, kes küsis, kas ma ei tahaks valida nende poest üht komplekti, mida enda garderoobiga sobitada ja siis nii enda kui nende blogis näidata. Või kas ei tahaks! Loomulikult olin ma nõus ja kui poodi riideid valima läksin, siis lõpetasin ühe riietuse asemel hoopis kolmega. Nende pood on küll päris väike, aga ühe ruutmeetri kohta mahub sinna lahedust ikka küllaga!
See ongi mu esimene valitud riietus, ümberõmmeldud vintage kleidi ja naeruväärselt suurte organza-lilledega. Kleit on lausa loodud keerutamiseks ja lilled on tegelikult prossid, aga ma ei saanud jätta kasutamata võimalust näha välja nagu Lana Del Rey. Tänu lilledele (või nende tõttu) sain Karlova kohalikelt nii mõnegi pikema pilgu - Kuu tänava poemüüja, möödasõitvad ratturid ja autojuhid ning tänaval mängivad lapsed (kes meile küll mingil põhjusel märga liiva pakkusid).
Ehk siis, kui vajate head näidet selle kohta, kuidas vintage asju oma garderoobi sobitada, siis see ja järgmised kaks postitust räägivad täpselt sellest. Lisaks võite kiigata ka Kutshimutshi enda blogi (siin) ja nende Facebooki lehel (siin) ka silma peal hoida.

Rohkem pilte Kutshimutshi blogis!


jacket- random brand
bag- atmosphere
boots- from jetty
belt- atmosphere
pictures taken with Nikon 1.

4 comments :

Thank you for all of your sweet comments! :)