Meet my MÄRSS

August 27, 2014

Remember this gorgeous backpack from my last post? Well, this is my MÄRSS - a stunning one-of-a-kind creation made of vegan leather. I'd always thought that I'm not a backpack kind of girl, but after laying eyes on the unique MÄRSS bags and then getting to try one, I was sold! For about three weeks now, this bag has travelled with me to corners of Estonia and I'm so not tired of it yet. 
It fits everything I need for a long weekend and that includes a lot. I'm talking about three outfits, camera, computer, probably a book, bottle of water, napkins, food and everything else I think utterly necessary. Okay, the bag gets heavy, but doesn't lose its shape and crawl all the way up my back. The straps are not adjustable, but that doesn't bother me one bit, because they're strong and supportive. If there's one thing I'm missing, it's a few little compartments on the inside for little things. Other than that, I think I've found my favorite bag for this autumn!
If you want to check out their amazing selection go head to MÄRSS's Facebook page [here] or their Etsy shop [here]. But be careful, the bags may steal your heart! Oh, and there are totes too!

Mäletate seda ägedat seljakotti mu eelmisest postitusest? Selle nimi on MÄRSS ja see on eriti cool ja ainulaadne vegan nahast leiutis. Arvasin alati, et ma pole absoluutselt seljakoti inimene, aga pärast seda, kui MÄRSS'i kotte nägin ja seda veel proovida ka sain, olen täielikult usku vahetanud. See kott on minuga nüüd umbes kolm nädalat igal pool kaasas käinud, reisinud Paidesse ja Pärnusse, Läänemaale ja Tartusse ja ma ei ole sellest veel absoluutselt väsinud. 
Suur pluss on loomulikult see, et see kott on põhjatu. Sinna mahub kõik pikaks nädalavahetuseks vajalik sisse ja mõttetute suvaliste asjade jaoks jääb ruumi veel ülegi. Tavaliselt kannan kaasas mitut komplekti riideid, kaamerat, arvutit, raamatut, vett, süüa, meigikotti ja igasugust muud kraami. Kott läheb küll raskeks, aga jääb kujult ikka ilusaks ja ei hakka mööda selga vastikult üles ronima, mis tihti seljakottidega juhtub. Õlarihmasid ei saa küll reguleerida, aga seda pole tegelikult vajagi. Need on piisavalt tugevad ja toetavad ning igasugused jubinad seal küljes hakkaksid ilmselt ebameeldivalt soonima. Ainus, millest ma MÄRSS'i puhul puudust tunnen on mingid väikesed taskukesed koti sees. Kui see pisiasi välja jätta, siis mulle tundub, et olen enda selle sügise lemmikkoti leidnud. 
Kel huvi tekkis, siis minge vaadake nende vinget valikut Facebooki lehelt [siit], Etsy poest [siit] või Siisonist [siit], kus on ka käekotid olemas! Aga olge ettevaatlikud, äkki kaotate ka oma südame!


backpack- c/o MÄRSS
pictures taken with Nikon 1. 

4 comments :

  1. Hooray for vegan leather. I don't wear leather, so I am always psyched to find alternatives. Great backpack! :] // itsCarmen.com ☼ ☯

    ReplyDelete
  2. Great bacpack! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Vauu, väga äge!

    mariabelle.weebly.com

    ReplyDelete

Thank you for all of your sweet comments! :)